"Mami, sunt bine, dar toti prietenii mei sunt morti". Detaliile masacrului de la Sandy Hook

Ultima actualizare: 21-12-2012 06:58
clasa Newtown

Detalii socante din timpul masacrului de la scoala primara Sandy Hook au inceput sa apara in presa americana.

Intr-un interviu dat postului de televiziune ABC, pastorul unei fetite care a supravietuit valului de impuscaturi a facut o dezvaluire incredibila, scrie yahoo.com.

O fetita de 6 ani este singura supravietuitoare a masacrului de la Sandy Hook Elementary School, din doua clase de copii. Copila a scapat cu viata de sub tirul de impuscaturi a lui Adam Lanza, dupa ce s-a prefacut ca este moarta.

Dupa ce pericolul a trecut "a iesit in fuga din cladirea scolii, acoperita de sange si primul lucru pe care i l-a spus mamei ei a fost: 'Mami, sunt bine, dar toti prietenii mei sunt morti'. Cumva, in acel moment, cu ajutorul lui Dumnezeu, a avut puterea sa se prefaca moarta", a dezvaluit pastorul Jim Solomon.

Fata in varsta de 6 ani a carui nume nu a fost dezvaluit presei din motive evidente a fost prima eleva care a iesit din cladirea scolii Sandy Hook, potrivit declaratiilor lui Solomon. Pastorul a marturisit ca micuta l-a descris pe Lanza asa cum numai un copil poate.

"A vazut pe cineva care era foarte suparat, aproape de nebunie", a spus pastorul.

Din cei 20 de copii ucisi vineri la scoala primara din Newtown, Connecticut, opt erau baieti si 12 erau fete. Sase membrii ai stafului, toti de sex feminin, au fost de asemenea ucisi.

"Mama ei mi-a spus ca sufera de vina supravietuitorului pentru ca forte multi dintre prietenii ei si-au pierdut copiii iar ea nu", a spus Solomon.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO