Logodnica unui cântăreț devenit cunoscut în urma unui concurs de talente a murit chiar în ziua nunții

Ultima actualizare: 23-06-2022 19:46
Tom Mann
Instagram

Logodnica cântărețului Tom Mann, devenit cunoscut datorită emisiunii “The X Factor" din Marea Britanie a murit chiar în ziua nunții lor.

Vestea a fost dată chiar de cântăreț pe contul său de Instagram, conform NBC News.

„Nu pot să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani — cel mai bun prieten al meu, totul și mai mult, iubirea vieții mele — a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. Chiar în ziua care trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră și care s-a încheiat cu o durere ireversibilă”, a transmis artistul.

Cântărețul a scris despre durere sa de a nu mai apuca să ajungă în fața altarului, să își spună jurămintele sau să aibă parte de primul dans.

“Știu că știi că ai fost întreaga mea lume și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Voi purta acest inel pe care ar fi trebuit să-l port întotdeauna ca semn al dragostei mele necondiționate pentru tine", a scris artistul.

El nu a vorbit despre cauza morții, însă unele surse străine scriu că ar fi fost vorba despre un accident rutier. 

Mann, care a concurat la versiunea britanică a reality show-ului, și Dani Hampson, urmau să se căsătorească sâmbătă după ce și-au amânat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de 8 luni.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO