"Lista lui Kaileigh": Cel mai emotionant viral de pe Facebook. Ce s-a intamplat cu frumoasa tanara dupa moarte

20-05-2014 12:32


Kaileigh

Kaileigh Fryer avea vise simple: sa doneze sange, sa sara cu parasuta, sa scrie o carte. Le-a adunat pe toate intr-o lista si credea ca are tot timpul din lume sa le implineasca. A murit, insa, intr-un accident de masina, la numai 19 ani.

Poveste emotionanta a lui Kaileigh Fryer avea sa inceapa abia dupa moartea ei, cand familia a inceput sa-i stranga lucrurile. Sora tinerei, Stacey, a gasit lista cu cele 50 de lucruri pe care aceasta isi dorea sa le faca in viata, scrie Bild.

Familia a decis sa o copieze si sa o dea mai departe apropiatilor care au venit la inmormantare, la sfarsitul lunii aprilie. Iar in nici o luna, lista a devenit viral si pe internet.

Impresionati de cazul ei, oameni din lumea intreaga si-au propus sa-i implineasca visele. Sora, Stacey, a hotarat sa implineasca punctul 1: sa invete spaniola. Alti prieteni au inceput sa doneze sange, iar lista ramane deschisa.

Pe Facebook, grupul "In Memory of Kaileigh Fryer" are peste 6.000 de membri si in fiecare minut se mai implineste o dorinta in amintirea tinerei de 19 ani, plecata prea devreme dintre noi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO