La 12 ani, a facut de ras un departament de politie. A rezolvat un caz clasat de detectivi

Dată publicare: 21-08-2011 08:14
Dată actualizare: 24-10-2012 11:38


fata detectiv

Detectivii au ramas cu gura cascata dupa ce o fata de numai 12 ani a reusit sa rezolve un caz de jaf pe care ei l-au abandonat, in conditiile in care a gasit niste indicii pe care ei le-au ignorat.

 

Fata, pe numele ei Jessica Maple, a decis sa inceapa propriile investigatii dupa ce casa strabunicii din Atlanta a fost sparta. Politia a ajuns la concluzia ca hotul a avut o cheie de la casa fiindca nu s-au gasit urme de intrare prin efractie, dar curioasa fata a fost de cu totul alta parere. "Geamurile au fost sparte. S-au gasit amprente pe geamuri. Totul era ravasit". Dupa ce a descoperit cateva indicii, fata a vizitat o consignatie din zona si a vazut ca mobila bunicii sale era de vanzare. De fapt, tot ce au furat hotii au lasat in acel magazin.

"Nu prea au gandit-o", spune detectiva de 12 ani. Managerul magazinului i-a dat fetei copiile actelor de indentitate ale celor doi hoti. Urmatorul pas: s-a dus la unul din ei acasa, insotita de mama sa. Desi initial nu a recunoscut fapta, intr-un final a marturisit. In ciuda evidentelor, cei doi nu au fost arestati pana acum.


 

Sursa: ABC


VIDEO PROTVPLUS.RO