L-a omorat pe "pedofilul ordinar" care a abuzat-o sexual!

Ultima actualizare: 27-04-2012 09:26
cutit

Dupa ce autoritatile au decis sa nu-l cerceteze penal pe presupusul violator, o adolescenta din Marea Britanie, in varsta de 14 ani, si prietenul acesteia, de aceeasi varsta, l-au injunghiat mortal pe Robert Daley, un barbat de 45 de ani.

Fata, alaturi de sora ei de 16 ani si o femeie, s-au plans autoritatilor din Marea Britanie ca Robert Daley le-ar fi abuzat sexual. Insa nu au depus si o plangere oficiala in acest sens. Asa ca anchetatorii nu au inceput urmarirea penala a barbatului.

Se pare ca fata, impreuna cu amicul ei, au mers acasa la barbat sa-l constranga sa le dea niste bani. Tanara sustine ca, in momentul in care a ramas singura in bucatarie cu barbatul, acesta ar fi inceput sa o „pipaie”.

Atunci ar fi intrat prietenul ei, care nu a stat pe ganduri, a pus mana pe un cutit si l-a injunghiat pe barbat de mai multe ori. Cand acesta a incercat sa puna si el mana pe o arma, baiatul l-ar fi injunghiat din nou. De doua ori, lama cutitului i-a strapuns lui Robert Daley inima.

Speriata, tanara a aruncat cutitul intr-un tufis si si-a ars hainele pline de sange.

Fata a marturist apoi unui prieten de familie ca barbatul a incercat „sa o violeze din nou”, asa ca ea ar fi fost cea care l-a injunghiat.

Robert Daley a murit in ziua in care autoritatile i-au clasat cazul. Barbatul negase oricum toate acuzatiile.

Cei doi tineri, acum in varsta de 15 ani, au negat crima, sustinand ca au actionat in autoaparare. Cat despre fata, aceasta sustine ca Robert Daley, pe care l-a numit un "pedofil ordinar”, a abuzat-o prima data cand avea numai 12 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO