Jurnalistul ucis la Sofia urma sa depuna marturie impotriva unor interlopi

06-01-2010 00:00

Incep sa fie deslusite itele in cazul impuscarii unui jurnalist bulgar in centrul Sofiei. Se pare ca ziaristul, urma sa depuna marturie impotriva a trei interlopi suspectati de trafic de narcotice si comiterea mai multor asasinate.

La cateva ore dupa asasinarea lui Bobi Tzankov, politia bulgara a declansat o ampla operatiune de vinare a unor lideri ai lumii mafiote. Doi dintre acestia - Sako si unul din fratii Marghini - au fost deja arestati noaptea trecuta. Al treilea - Stefan Bonev- este dat in urmarire generala.

Aceste retineri au confirmat informatiile ca Tzankov urma sa depuna marturie impotriva fratilor Marghini, invinuiti de trafic de stupefiante si de comandarea asasinarii unor persoane din lumea interlopa bulgara.

Potrivit presei de la Sofia, in luna noiembrie, Stefan Bonev l-a urmarit cu masina pe Bobi Tsankov prin Sofia, amenintandu-l cu moartea.

Bobi Tzankov avea la randul sau un trecut tulbure, relatiile lui cu lumea interlopa nefiind un secret pentru autoriati. De curand, el a publicat mai multe articole in care sustinea ca fost martor sau implicat direct in tranzactiile gangsterilor din Bulgaria.

Tags: asasinate, anchete,


VIDEO PROTVPLUS.RO