Joe Biden, invitat la balul de absolvire de o fata de 17 ani. Vicepresedintele american i-a raspuns personal


Ultimul update: Sambata 24 Mai 2014 00:21
Data publicarii: Miercuri 21 Mai 2014 12:23
Categorie: Stiri externe
Joe Biden

Tanara a avut parte de surpriza vietii ei cand a decis sa-l invite pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, la balul de absolvire.

Talia Maselli din Newington, Connecticut, l-a invitat in toamna anului trecut pe Joe Biden la balul sau de absolvire. Maselli a povestit pentru CNN ca a adresat scrisoarea "Domnului vicepresedinte; barbatul caruia ii place sa chicoteasca mult".

"Va invit cu atat de mult timp inainte, fiindca sunt sigura ca multe fete de 17 ani v-au trimis invitatii la bal si vreau sa le-o iau inainte. Nu as putea sa suport un dans la petrecerea liceului decat daca as fi insotita de cel mai incantator barbat din toata America - Joe Biden", a scris ea.

Mai mult, Maselli a "amenintat" ca il va invita in schimb pe John Boehner, presedintele Camerei Reprezentantilor, in cazul in care Biden o refuza. "Si nu putem permite una ca asta, nu-i asa?", a mai glumit fata.

Maselli a presupus ca scrisoarea ei va fi trecuta cu vederea, insa nu mica i-a fost mirarea joia trecuta, cu o zi inaintea balului, cand a primit un raspuns oficial, scris de mana: "Sunt flatat, dar programul nu imi permite sa vin in Connecticut vineri seara. Dar sper sa accepti acest buchet corsaj si sa te distrezi la balul tau, asa cum m-am distrat eu la al meu".

Mama fetei a sunat la numarul de telefon de pe cartea de vizita care insotea buchetul, asteptandu-se sa ii raspunda cineva de la floraria de unde a fost comandat buchetul corsaj. In schimb, i-a raspuns asistenta personala a lui Joe Biden.

Talia Maselli a fost convinsa initial ca mama ei i-a facut o gluma, dar si-a dat seama rapid ca totul este real si ca Joe Biden chiar i-a raspuns la invitatie. In plus, a primit si ea o contrainvitatie din partea vicepresedintelui, sa viziteze Casa Alba.

Fata nu a ajuns la bal, dar spune ca nici in ruptul capului nu va rata sansa de a merge la Casa Alba.

 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO