Iubita fiului premierului danez, obligată să părăsească Danemarca

22-05-2019 09:47


Aran Katarin

Ca mai puțin obișnuit în Danemarca. Iubita fiului premierului țării este obligată să se întoarcă în SUA, deoarece este prea tânără, potrivit legii, pentru a cere dreptul de a locui în țară.

Aran Katarina Kirschenmann, tânăra originară din SUA în vârstă de 22 de ani, este iubita lui Bergur Rasmussen, fiul premierului danez. Deoarece Aran are vârsta sub 24 de ani, ea este obligată să se mute înapoi în SUA, după ce-și va încheia studiile universitare, scrie Daily Mail.

Prim-ministrul Lars Lokke Rasmussen a atras atenția asupra acestei situații, în urma unei dezbateri televizate, cu câteva săptămâni înainte ca danezii să fie chemați la vot, pe 5 iunie: “E uimitor că trăim într-o țară în care nu este loc pentru ea (n.r. iubita fiului său)”.

“Mă tem că legile daneze vor fi aruncate în haos. Este o temere pe care o împărtășesc cu muți cetățeni”, a declarat șeful Guvernului danez.

Bergur Rasmussen se pregătește pentru un mandat de europarlamentar, candidând din partea partidului Venstre.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO