Invitații de pe peluza castelului Windsor au comandat mii de pizza, în timpul recepției regale


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 20 Mai 2018 14:35
Categorie: Stiri externe

Meniul organic plănuit de prințul Charles pentru recepția mezinului său nu pare să fi fost pe placul publicului invitat pe peluza castelului, având în vedere că peste 7.500 de caserole cu mâncare și cutii de pizza au fost livrate la Windsor.

Mai mulți livratori ai unui lanț popular de pizzerii au ajuns la porțile palatului în jurul orei locale 19.30, la doar câteva minute după ce a început recepția regală, scrie Daily Mail.

După negocieri și un control riguros din partea paznicilor și polițiștilor care asigurau securitatea în zonă, livratorii au reușit să intre pe porțile palatului.

Peste 2.000 de britanici de rând au fost invitați de familia regală pentru a putea urmări grandiosul eveniment, ducele și ducesa de Sussex afirmând că își doresc ca "publicul să le fie alături într-o zi atât de importantă pentru ei", potrivit The Guardian.

Însă, doar o parte dintre aceștia au avut onoarea de a fi prezenți și de a gusta preparatele oferite la recepția de pe peluza castelului Windsor.

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Prințul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan - “arăți minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor. Mirii şi-au zâmbit cu dragoste și s-au ținut de mână când au schimbat jurăminte, la altar.

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandrețe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleașca pentru a saluta mulțimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Sussex.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO