Planul lui Stalin de a deveni invincibil. Plus cum afla cand era intr-un mare pericol

Ultima actualizare: 27-08-2012 03:57
Stalin

Ocultismul regimului sovietic a fost la fel de mult discutat ca si cel care ar fi stat in spatele celui nazist. Stalin si-a dorit sa detina puterea absoluta, iar pentru asta a apelat la orice mijloc.
 

Stari de transa, secte si sacrificii aduse unor fiinte astrale. Iata care ar putea fi cateva dintre secretele “liderului poporului”.

Stalin si Printul Zombie

Stalin a absolvit seminarul teologic la Tiflis, impreuna cu magicianul, filosoful si ocultistul George Ivanovici Gurdjieff si chiar ca a fost prieten cu acesta. Exista o teorie potrivit careia Iosif Djugasvili, numele georgian al lui Iosif Vissarionovici Stalin, facea parte dintr-un fel de “fratie oculta” al carei membru era Gurdjieff.

Anumite surse relateaza despre un personaj misterios, mentionat de Gurdjieff. Este vorba despre un print, pe nume Nizharadze. Acest nume era pseudonimul unui barbat transformat in zombie si care exista doar la nivel energetic. Gurdjieff descrie o expeditie in Golful Persic din care au facut parte el si printul Nizharadze. Printul s-ar fi imbolnavit de varsat de vant, ceea ce i-a tinut o luna in Bagdad.

Este cunoscut ca intre 1899 si 1900 Stalin a lucrat la laboratorul de geofizica Tiflis, asa ca, teoretic, ar fi putut lua parte la expeditie. De asemenea, Stalin avea fata plina de semne de la varsat de vant – putea asta fi efectul bolii din Golful Persic?, se intreaba jurnalistii de la Pravda.

Departament special pentru comunicarea cu extraterestrii si culturile antice

In timpul regimului stalinist, serviciile de securitate ale statului au creat un department dedicat detectarii semnalelor venite de la civilizatii extraterestre si de la culturile antice. Bolsevicii aveau nevoie de cunostinte si tehnologie pentru a deveni invincibili.

Aura lui Stalin, protejata de fumul de tutun

Exista dovezi ca “liderul poporului” avea cunostinte de magie si abilitati extraordinare. Parapsihologii spun ca majoritatea portretelor lui Stalin il infatiseaza cu o pipa, pentru ca fumul de tutun era metoda magica a lui Stalin de aparare care nu-I lasa pe altii sa-i atinga aura.

Stalin si transa Hohha prin care vedea cele mai ascunse taine ale lumii astrale

Daniel Andreev, in cartea sa “Trandafirul Lumii”, sustine ca Stalin putea sa intre intr-o transa speciala, numita Hohha prin care putea vedea cele mai ascunse taine ale lumii astrale.

Liderul comunist obisnuia sa se duca la culcare numai la rasaritul Soarelui, pentru ca nu putea ajunge la corpul lui astral numai in zori de zi cand noaptea se ingemana cu ziua. In acele moment chiar infatisarea lui Stalin se schimba: ii dispareau ridurile, pielea i se netezea si obrajii i se inroseau.

Stalin avea nevoie de Hohha pentru a primi energie si pentru a putea prezice evenimente viitoare. In felul acesta, Stalin afla ce pericole il pasteau si incerca sa le previna. Potrivit lui Andreev, in timpul transei, Stalin comunica bine cu spiritele si demonii. Executiile in masa nu erau altceva decat sacrificii aduse acelor fiinte astral.

Citeste si:

Nu se considera un TRADATOR si vrea la Steaua! Cum este impiedicat transferul jucatorului dorit insistent de Becali si MM

Mourinho din Giulesti il copiaza pe Guardiola! Cum schimba Lucescu Rapidul in noul sezon

Au gasit ANTIDOTUL! Asta e echipa de milioane ce poate invinge Barça! Casillas, Rooney sau Fabregas nu sunt titulari!
 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO