Focuri de arma in timpul concertului unui rapper celebru. O persoana a fost impuscata mortal

26-05-2016 13:20

 S-au tras focuri de arma joi-noapte, intr-o sala de spectacole din New York, chiar inainte ca un artist hip-hop sa-si inceapa reprezentatia.

Doi barbati, ambii de treizeci si ceva de ani, au fost transportati la spital in stare grava, iar una dintre victime a decedat. Politia spune ca mai sunt cel putin doi raniti. Imaginile filmate de martori in sala de concerte Irving Plaza, in Manhattan, surprind scene de panica, imediat dupa ce au rasunat focurile de arma. Sute de spectatori fug spre iesiri.

Vedeta hip-hop T.I., pe numele sau adevarat Cliifors Joseph Harris Jr., tocmai se pregatea sa intre in scena cand au rasunat impuscaturile. Doi interpreti din deschidere deja "incalzeau" publicul..

Martor: "Concertul lui T.I. Am vazut doua persoane care se ceratau, sus, la sectorul VIP. Si toti au luat-o la fuga pentru ca s-au auzit impuscaturi."

A fugit speriata si o tanara care, ulterior, a stat de vorba cu reporterii. In invalmaseala si-a pierdut o sanda.

Martora: "Spectacolul era pe punctul sa inceapa, de fapt erau pe scena cei din deschidere. Asa ca incepuse concertul, cand cineva a tras cu arma. Toti am luat-o la fuga, care incotro. A fost panica, ceva groaznic."

Un barbat de 34 de ani a fost impuscat in piept; un altul, de 33 de ani, in stomac. Ambii au fost dusi la spitala in stare grava, dar o victima nu a supravietuit. Au mai fost doi raniti, spune politia, un barbat si o femeie, impuscati in picior.


VIDEO PROTVPLUS.RO