Eveniment tragic pentru un bărbat ieșit la vânătoare. Cum și-a împușcat mortal fiul


Ultimul update: Marti 03 Decembrie 2019 14:15
Data publicarii: Marti 03 Decembrie 2019 13:47
Categorie: Stiri externe
copil

O iesire la vânătoare de Ziua Recunoștinței s-a transformat într-o tragedie pentru un bărbat din Statele Unite, Carolina de Sud, care și-a împușcat accidental fiul în vârstă de 9 ani. Băiețelul nu a mai putut fi salvat.

Departamentul de Resurse Naturale din Carolina de Sud a transmis că rudele le-au povestit anchetatorilor că tatăl băiatului, Brian Williams, a ieșit împreună cu fiul său, Colton Williams, și cu un prieten de familie la vânătoare de iepuri.

Accidental, bărbatul l-a împușcat mortal pe copil.

Într-o postare pe Facebook, bunicul băiețelului decedat a transmis: „Dumnezeu îl are acum pe Colton în brațe și ne lipsește cu adevărat. Odinește-te în pace, ne vom revedea într-o zi”.

„El a fost cea mai strălucitoare lumină din viața noastră și ne va fi foarte dor de el”, a mai scris bunicul acestuia, care a declarat că moarte nepotului său va salva viețile multor copii, întrucât părinții au acceptat ca organele acestuia să fie donate.

Potrivit DailyMail, apropiații puștiului de nouă ani spun că acestuia îi plăcea să practice diverse sporturi și să cânte la pian. De asemenea, iubea vânătoarea, pescuitul și campingul.

În ciuda vârstei fragede, Colton era des luat de tatăl său la vânătoare și pescuit.

Un prieten de familie a lansat o campanie pe o platformă de strâgere de fonduri, pentru a-i ajuta părinții lui Colton, unde s-au strâns peste 15.000 de dolari.

 

Un bărbat a fost împușcat de partenerul de vânătoare, în Caraș-Severin
Starea bărbatului împușcat în secția de votare din județul Prahova. Ce încerca să facă
Bărbat împușcat de polițistul care păzea o secție de vot. Ce i-a făcut omului legii
FULLSCREEN
Eveniment tragic pentru un bărbat ieșit la vânătoare. Cum și-a împușcat mortal fiul
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO