Eleva impuscata mortal in atacul armat de la un liceu din SUA a fost identificata. “Era o placere sa stai cu ea"

Ultima actualizare: 29-10-2014 06:51
zoe galasso

Eleva impuscata mortal in SUA era foarte populara si apreciata in cerul de prieteni, spun colegii acesteia, insa a cazut prada deceptiei in dragoste a atacatorului.

Zoe Galasso se afla la cantina liceului atunci cand Jaylen Fryberg, atacatorul in varsta de 15 ani, a deschis focul in interiorul cladirii. Fata, una dintre victimele atacului, a fost impuscata, iar echipele de ambulanta ajunse la fata locului nu au mai putut-o salva, scrie Daily Mail.

Ranite au fost si colegele ei, Gia Soriano si Shaylee Chuckulnaskit, cele doua fiind internate in stare critica, iar medicii se lupta pentru salvarea lor.

Insa atacatorul nu si-a iertat nici varul, Andrew Fryberg. Baiatul si un alt prieten al sau, Nate Hatch, au cazut si ei prada furiei lui Jaylen Fryberg.

Potrivit spuselor elevilor liceului, atat Zoe, fata care si-a pierdut viata in atacul armat, cat si Shaylee, erau foarte populare in randul colegilor.

Lukas Thorington, in varsta de 14 ani, a crescut alaturi de Zoe. Baiatul a marturisit publicatiei Seattle Times ca fata era “pasionata de sport, draguta si era o placere sa stai cu ea”.

Mai mult, Zoe aparuse intr-o fotografie pe Facebook alaturi de varul atacatorului, Andrew Fryberg. 

Un prieten al atacatorului a scris pe Twitter ca baiatul era “ranit in dragoste” si nu stia cum sa procedeze. Acesta a mai adaugat ca Jaylen Fryberg “nu era un copil rau”.

In urma pierderii pe care a suferit-o familia lui Zoe, o prietena de familie a deschis un cont unde persoanele impresionate de drama petrecuta pot dona diferite sume de bani. Pana in prezent s-au strans peste 10.000 de dolari.

In partea dreapta a fotografiei se afla Zoe si Andrew, in stanga se afla Nate, iar Jaylen apare in spatele grupului. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO