Elev uitat de profesori în gara King’s Cross, în timpul unei excursii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Statia King's Cross
iStock

Un elev care a mers într-o excursie școlară la Londra, a fost uitat în stația King’s Cross, în timp ce restul colegilor s-au întors cu trenul înapoi în Newcastle.

Elevul de 14 ani, care studiază la școala Discovery din Newcastle, se afla într-o excursie împreună cu alți colegi și patru profesori, relatează metro.co.uk.

De îndată ce profesorii au realizat dispariția elevului, au alertat angajații din gară, iar elevul a fost trimis în York, unde urma să se întâlnească cu un profesor care să-l aducă înapoi acasă.

„Angajații au trimis elevul cu următorul tren, la clasa întâi pentru a putea să se întâlnească cu profesorul său în York. Bineînțeles că nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat”, a declarat directorul Gareth Rowe.

Potrivit sursei citate, conducerea școlii urmează să schimbe protocolul referitor la excursiile școlare. Mai mult de atât, incidentul a ajuns și în vizorul Primăriei din Newcastle.

„Autoritatea locală a fost notificată cu privire la incidentul de la școală și a primit asigurări că elevul e în siguranță. Incidentul este investigat, iar școala va revizui regulamentul, ca astfel de situații să nu mai aibă loc”, a spus un purtător de cuvânt al Consiliului Local.

Mai mult, reprezentanții școlii și-au cerut scuze pentru acest „eșec”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO