Dezvaluirile lui Sean Penn despre interviul cu "El Chapo". Raspunsul actorului la intrebarea "Te temi pentru viata ta?"

Ultima actualizare: 19-01-2016 07:02

Sean Penn a vorbit intr-un interviu despre calatoria secreta in Mexic, in care l-a intalnit pe Joaquin "El Chapo" Guzman.

Actorul spune ca, dupa parerea lui, autoritatile mexicane s-au simtit umilite de faptul ca el l-a gasit inaintea lor pe temutul baron al drogurilor. Si ca, din aceasta cauza, au vrut sa i faca rau intentionat, vorbind public despre rolul lui in capturarea fugarului. Sean Penn spune ca nu isi asuma niciun merit pentru prinderea lui Joaquin Guzman.

Sean Penn, actor: "Circula un mit potrivit caruia intalnirea dintre mine si colegii mei si El Chapo a fost, dupa cum insusi Procurorul General al Mexicului o spune, "esentiala" pentru recapturarea acestuia. Noi ne-am intalnit cu el cu multe saptamani inainte, pe 2 octombrie, intr-un loc care se afla foarte departe de locul unde el a fost gasit."

Actorul declara ca nu stia ca anchetatorii erau la curent cu fiecare miscare a sa si a actritei mexicane Kate del Castillo, cea care a intermediat intalnirea din jungla mexicana.

Charlie Rose, realizator TV: "Crezi ca guvernul mexican vorbeste public despre rolul tau esential in prinderea lui El Chapo pentru a te face vinovat si pentru a te pune in pericol?"
Sean Penn, actor: "Da."
Charlie Rose, realizator TV: "Vor sa incurajeze cartelul sa te ia in vizor?"
Sean Penn, actor: "Da."
Charlie Rose, realizator TV: "Te temi pentru viata ta?"
Sean Penn, actor: "Nu."

Penn spune ca avea un singur gand atunci cand a hotarat sa se intalneasca cu El Chapo.

Sean Penn, actor: "Acest interviu imi oferea posibilitatea de a dechide o discutie adevarata despre razboiul impotriva drogurilor."

Acesta a fost si motivul pentru care Penn a decis sa vorbeasca despre intalnirea cu Guzman in publicatia Rolling Stone.

Sean Penn, actor: "Am ramas cu regretul ca intreaga discutie despre acest articol a ignorat complet scopul pentru care l-am scris, acela de a aduce o contributie dezbaterii despre felul in care se desfasoara razboiul impotriva drogurilor."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO