David R. Ellis, regizorul filmului "Final Destination 2", a murit la varsta de 60 de ani


Ultimul update: Vineri 11 Ianuarie 2013 07:00
Data publicarii: Marti 08 Ianuarie 2013 11:14
Categorie: Stiri externe
David R. Ellis

David R. Ellis, regizorul filmului "Avionul cu serpi / Snakes on a Plane", in care rolul principal a fost interpretat de actorul Samuel L. Jackson, a murit la varsta de 60 de ani, informeaza accesshollywood.com.

David Gardner, managerul cineastului, a confirmat luni moartea cineastului. Potrivit publicatiei Hollywood Reporter, trupul neinsufletit al regizorului David R. Ellis a fost descoperit intr-un hotel din Johannesburg (Africa de Sud), unde cineastul lucra la filmul "Kite", un remake al unui film de animatie japonez din 1998, in care rolul principal urma sa fie interpretat de Samuel L. Jackson, starul din "Avionul cu serpi".

Pana la ora difuzarii acestei stiri, nu sunt cunoscute cauzele decesului. Printre filmele regizate de David R. Ellis se numara peliculele "Noaptea rechinilor 3D / Shark Night 3D", "Destinatie finala / Final Destination", "Celularul / Cellular" si "Destinatie Finala 2 / Final Destination 2".

Acesta a colaborat si la peliculele "Tortura / Misery", "Harry Potter si Piatra Filozofala / Harry Potter and the Sorcerer's Stone" si "Waterworld - Lumea apelor/ Waterworld".

Sursa: Mediafax

Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, Epifanie Norocel, a murit la varsta de 80 de ani
Fetita lor a murit dintr-o raceala banala, iar ei trebuie sa plateasca pentru a afla adevarul
Un sofer care filma viteza cu care circula a murit si a omorat doua persoane, in Franta
VIDEO PROTVPLUS.RO