Confruntarea titanilor. Un urs chinez și unul rus s-au bătut chiar pe granița dintre cele două state. VIDEO

Dată publicare: 30-06-2020 22:38
Dată actualizare: 30-06-2020 22:59
Sursa: The Sun


Confruntarea titanilor. Un urs chinez și unul rus s-au bătut chiar pe granița dintre cele două state

Incident ieșit din comun, surprins de camerele de supraveghere dintr-o rezervație de tigri din estul Siberiei: un urs rus și unul chinez s-au bătut chiar pe linia care delimitează frontiera dintre cele două mari puteri.

 

Gardul ghimpat și camera de supraveghere distrusă în timpul incredibilei confruntări au lăsat necunoscut câștigătorul războiului pe viață și pe moarte purtat de cei doi urși, scrie The Siberian Times.

 

Videoclipul filmat pe 11 mai în regiunea autonomă evreiască din estul Siberiei nu are sonor, însă scurtul moment al atacului sugerează că trebuie să fi fost o luptă cu totul neobișnuită.

Rivalii au venit unul din partea rusească, celălalt din partea chineză, pe teritoriul tigrilor Amur, feline pe cale de dispariție.

Camerele video au fost instalate de echipa rezervației de tigri Amur pentru a urmări viața animalelor pe care le-au salvat și reintrodus în sălbăticie.

 

”Urșii au distrus tot”

 

”Tigrii Amur au umblat pe aici în pace și liniște, dar au venit urșii și au rupt tot ce au găsit. Au distrus camerele video și nici nu s-au sinchisit de sârma ghimpată”, au spus oficialii rezervației. 

Urșii masculi luptă întotdeauna pentru teritoriu, dar în acest caz nu este clar cine a câștigat, pentru că înregistrarea se încheie la jumătatea confruntării dintre cele două animale.

Rezervația a fost înființată în afara orașului Vladivostok pentru a adăposti felinele mari pec le de dispariție, precum leoparzii Amur și tigrii Amur, cele mai mari feline din lume.

 

Sursa: The Sun, Cristian Anton


VIDEO PROTVPLUS.RO