Cine a fost in spatele asasinarii lui John F Kennedy? Declaratiile explozive ale lui Jackie O

08-08-2011 09:01
Sursa: www.hindustantimes.com

Jackie Kennedy

Cateva inregistrari audio secrete care contin detalii importante despre cine ar fi fost in spatele asasinarii presedintelui John F. Kennedy, dar si amanunte picante legate de viata amoroasa a lui si a sotiei Jackie, vor fi facute publice de postul ABC.

Inregistrarile audio contin interviuri cu fosta Prima Doamna, in care aceasta povesteste despre aventurile presedintelui, dar si despre cine crede ca ar fi fost in spatele asasinarii lui.

Casetele au fost inregistrate de istoricul american Arthur M Schlesinger, la cateva luni de la moartea lui JFK, la 22 noiembrie 1963.

Acestea au stat închise intr-un seif, in Biblioteca Kennedy din Boston.

Imediat dupa realizarea lor, Jackie a cerut ca ele sa nu fie facute publice decat dupa 50 de ani de la moartea ei.

Fiica acesteia insa, Caroline Kennedy, a ajuns la o intelegere cu televiziunea ABC, prin care a decis sa le faca publice mai repede.

Inregistrarile dureaza 2 ore. In ele Jackie vorbeste despre relatiile amoroase ale sotului cu diverse femei, printre care si aventura cu o tanara de 19 ani, stagiara la Casa Alba.

Jackie vorbeste si despre relatia ei cu celebrul actor William Holden, dar si despre povestea de iubire pe care a avut-o cu mogulul de la Fiat, Gianni Agnelli.

Tot pe acele inregistrari ea vorbeste si despre asasinarea lui JFK.

Potrivit unor surse, Jackie este convinsa ca fostul presedinte american a fost asasinat la comanda vicepresedintelui Lyndon Johnson, care a devenit de altfel si succesorul fostului lider al SUA.

Johnson s-ar fi aliat cu mai multi oameni de afaceri, care aveau interese in taraganarea razboiului din Vietnam si doreau sa prinda niste contracte cu petrol.

Jackie a murit la varsta de 64 de ani in 1994 din cauza  cancerului. 

Cititi si:

FOTO INFIORATOARE cu "templul fotbalului romanesc! V-ati batut joc de Ghencea! Terenul arata GROAZNIC, apa calda, taiata! Cum se scuza cei de la MAPN

Roni Levi se va trezi cu inca un jucator la antrenamente! Cum s-a dat Becali de gol ca a mai facut un transfer

Impresionanta poveste a lui Pantilimon! Adevaratul MOTIV pentru care nu a ajuns la Steaua, desi a fost dorit de Becali

Sursa: www.hindustantimes.com, Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO