Cel putin 12 elevi au fost raniti la o parada din SUA, dupa ce o masina a intrat in ei. Soferul este un barbat de 73 de ani


Ultimul update: Sambata 04 Martie 2017 07:09
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2017 07:45
Categorie: Stiri externe

Parada cu ocazia Mardi Gras din Alabama s-a incheiat tragic, dupa ce un vehicul a intrat accidental in participanti.

Cel putin 12 persoane au fost ranite, dintre care patru se afla in stare grava. Toate victimele sunt elevi de liceu cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani.

Barbat: "Parada incepuse, noi eram urmatorii care intram si ne asteptam sa fie o zi speciala, cand am vazut o masina care intra in multime. Nu mi-a venit sa cred. "

Inca in stare de soc, un barbat si-a gasit cu greu cuvintele pentru a descrie momentul. DIn relatarile martorilor, soferul, un barbat in varsta de 73 de ani, facea parte din participantii la parada.

Barbat: "O trupa muzicala de tineri a fost lovita de un vehjicul care se afla in spatele lor, iar masina facea de asemenea, parte din spectacol. Parada a fost oficial anulata in toata zona."

Oamenii legii ancheteaza modul in care s-a produs accidentul, iar din informatiile oferite de martori, soferul ar fi luat din greseala piciorul de pe pedala de frana si a intrat accidental in grupul de tineri.

Politist: "Toate cercetarile arata ca barbatul nu consumase alcool sau droguri si nici nu exista suspiciuni ca acesta ar fi fost un act intentionat. Informatiile arata ca a fost un accident tragic produs de un barbat in varsta care a intrat in grupul de tineri."

Incidentul vine, dupa ce in weekend 28 de persoane au fost ranite la o parada din Louisiana, cand un sofer in stare de ebrietate a intrat in multime.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO