Ce au facut doi functionari de la pompe funebre in timp ce transportau trupul unui militar veteran.Au fost concediati imediat


Ultimul update: Duminica 17 Mai 2015 07:03
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015 08:25
Categorie: Stiri externe

Intr-un oras din Florida, soferul unei masini mortuare si reprezentantul unei case de pompe funebre au fost concediati.

Poate nu va vine sa credeti, dar cei doi au facut un popas, pentu o cafea, in timp ce in dric se afla sicriul unui militar veteran defunct. "Escala" a starnit un val de indignare.

Un localnic din New Port Richey nu si-a putut crede ochilor cand a vazut dricul in parcarea unui fast-food. Inauntru era sicriul, infasurat in steagul american, cu ramasitele pamantesti ale unui locotenent-colonel veteran. Soferul si cel de la casa de pompe funebre facusera un popas pentru o cafea si o gogoasa.

Jim Rudolph, presedinte al unei fundatii pentru veterani: "Ce-o fi fost in capul lor? N-am nici cea mai vaga idee. E o lipsa totala de respect".

Cel care a filmat aceste imagini le-a trimis fundatiei care se ingrijeste de funeraliile veteranilor din armata. Iar aceasta fotografie a devenit virala starnind un val de indignare printre Internauti.

Lauren Price, militar veteran: "Mi s-a facut rau cand am vazut, m-a mahnit foarte tare".

Mai ales ca serviciul militar al doamnei Price a constat si in garzi de onoare la funeraliile unor camarzi decedati.

Lauren Price, militar veteran: "Am participat la funeralii care au durat chiar si patru ore, eram in uniforma completa, sub soarele torid al Floridei. Nu ne-am oprit la o cafea si n-am avut pauze de toaleta."

Vaduva locotenent colonelui defunct, plimbat cu dricul la fast-food, a spus ca e dezamagita si suparata pentru aceasta lipsa de respect. Totusi n-ar fi vrut ca soferul si reprezentantul casei de pompe funebre sa fie concediati.

VIDEO PROTVPLUS.RO