Ce a facut un tanar cand un barbat cu dizabilitati a venit langa el in autobuz. Gestul lui a devenit viral pe internet

12-10-2015 10:57


gest

Un student din Canada a impresionat o lume intreaga cu gestul altruist de care a dat dovada intr-un autobuz, in timp ce se indrepta spre casa.

Godfrey Cuotto, un tanar de 21 de ani din Hamilton, Ontario, mergea spre casa cand un barbat cu dizabilitati s-a apropiat de el. Acesta suferea de paralizie cerebrala si era surd, dupa cum a dezvaluit familia sa mai tarziu. El s-a asezat pe un scaun langa Godfrey si i-a cerut sa-i ia mainile in mainile lui.

Initial, tanarul a crezut ca este vorba de o farsa, dar dupa putin timp si-a dat seama ca barbatul are nevoie de putina afectiune.

A stat langa el tot drumul, aproximativ 30 de minute, timp in care barbatul l-a imbratisat, i-a sarutat mainile si s-a sprijinit de el.

Un calator a remarcat gestul tanarului si a postat o poza pe Facebook, iar reactiile oamenilor nu au intarziat sa apara: poza are 44,764 de like-uri si peste 10.000 de redistribuiri.
Imaginea a ajuns si la familia barbatului cu dizabilitati, care l-a contactat imediat pentru a-i multumi.

“Uneori, trebuie sa fii altruist si sa pui nevoile celorlalti mai presus de ale tale
”, a spus tanarul ulterior, mentionand ca a fost crescut de o “regina” - mama lui, care l-a invatat cum sa se comporte cu cei din jur.

 

I didn't know if u can post this but I would liking to say thank you to the guy who was seating beside a special needs...

Posted by Only In Hamilton on Tuesday, October 6, 2015

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO