Cazul româncelor ucise în Cipru. Ce au găsit anchetatorii în valiza scoasă din lacul toxic

Dată publicare: 29-04-2019 15:58
Dată actualizare: 29-04-2019 16:09
Sursa: cyprus-mail.com


Noi detalii din ancheta din Cipru

Autoritățile cipriote au anunțat, luni, că a fost efectuată autopsia cadavrului găsit în valiza scoasă, duminică, din Lacul Roșu, și că se încearcă recuperarea celei de-a doua valize, în care se crede că sunt cadavrelele a două persoane.

Prima valiză a fost scoasă duminică din Lacul Roșu din Kokkinopezoulas. Potrivit autopsiei efectuată de doi specialiști, este vorba despre cadavrul unei femei, care se afla în avansată stare de descompunere. În valiză a fost găsit și un bloc de beton, scrie cyprus-mail.com.

Autoritățile nu oferă informații despre identitatea femeii găsite în valiză.

Presa locală scrie că ar putea fi vorba despre Marikar Valdez Arquilla, de 31 de ani, sau de românca Livia Florentina Bunea, de 36 de ani.

Potrivit sursei citate, cercetări sunt efectuate și în lacul Memi, din Xyliatos, unde este căutat cadavrul unei fetițe de șase ani, Sierra Graze Seucalliuc, fiica lui Mary Rose Tiburcio, 39 de ani, al cărei cadavru a fost primul scos dintr-o mina abandonată.

Cele două au dispărut în luna mai 2018.

Într-o scrisoare de 10 pagini, Nikos Metaxas a mărturisit că a ucis șapte persoane, cinci femei și 2 fetițe, una de 6, celalaltă de 8 ani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: cyprus-mail.com


VIDEO PROTVPLUS.RO