Caz horror! "Iubitul meu, vrajitor voodoo, m-a violat de 104 ori!"

Dată publicare: 30-06-2010 00:00
Dată actualizare: 16-10-2012 02:15


Caz horror!

O adolescenta de 19 ani din Germania a fost batuta si violata in mod repetat de catre iubitul ei, timp de doi ani. Barbatul o ameninta ca o omoara intr-un ritual voodoo daca nu se culca cu el.

Tanara a nascut si un copil in urma teribilelor abuzuri.

Luni, fata, a carei identitate adevarata nu a fost dezvaluita presei, a depus marturie in fata unui complet de judecata din Munchen.

Eva G., asa cum a fost botezata de presa germana, este inca terifiata de amintirile relatiei pur si simplu de groaza pe care a avut-o cu Cristian M., in varsta de 25 de ani.

Atunci cand fata a refuzat sa intretina relatii sexuale cu el, barbatul, originar din Ecuador, a amenintat-o ca “va impunge papusa pana moare”.

Barbatul a negat toate cele 104 cazuri de viol. Insa tanara a declarat ca este imposibil pentru ea sa mai traiasca o viata normala si ca are probleme de alimentatie. Atunci cand intra in panica, mananca necontrolat si, din aceasta cauza, s-a ingrasat 15 kilograme. Iar scoala nu mai este o prioritate pentru Eva, mai ales ca prezinta semne de lipsa de putere de concentrare si dificultati de invatare.

Chiar daca adolescenta a trebuit sa povesteasca judecatorilor chiar si cele ma intime detalii ale cosmarului prin care a trecut, Eva nu a fost nevoita si sa sa-l reintalneasca pe Cristian. Acesta a ascultat marturia tinerei, live, intr-o camera izolata.

Pe de alta parte, spun cei de la Bild, procesul ar putea sa o ajute pe Eva G. sa scape de demonii trecutului si sa-si refaca viata. Din pacate, copilul pe care l-a avut cu Cristian va sta marturie vie abuzurilor la care a fost supusa timp de doi ani.

Sursa: Bild


VIDEO PROTVPLUS.RO