Cat de departe ai putea sa mergi ca sa ramai tanar? Cele mai bizare solutii anti-imbatranire

14-10-2011 03:51

Cosmetica

Oamenii vor fi fixati pentru totdeauna pe ideea de tinerete vesnica. Am citit povesti stravechi despre fantana tineretii si despre elixirul vietii. Dorinta a ramas aceeasi, insa mijloacele s-au schimbat.

In ritmul in care se fac descoperirile stiintifice in zilele noastre, a fost doar o chestiune de timp inainte ca firmele de produse anti-imbatranire sa gaseasca noi modalitati de a opri timpul. Nu s-au limitat doar la a face creme, ci au inventat tot felul de terapii.

Multe dintre ele sunt de-a dreptul bizare, iar multi ar prefera sa ramana cu ridurile, decat sa le incerce. Iata cateva dintre cele mai ciudate terapii anti-imbatranire.

Terapia cu hormoni umani de crestere
 

Calcand pe urmele unor celebritati, multi si-au injectat acesti hormoni pentru a da ceasul inapoi. Terapia are efect, dar si reactii adverse.
 

Terapia cu venin de sarpe
 

Provincia Guangxi din China are cea mai mare concentratie de persoane care au depasit varsta de 100 de ani. Cercetatorii le-au aflat secretul: beau un bitter care are in componenta si venin de sarpe.
 

Urinoterapia


In Orient metoda este practicata de 5.000 de ani. Cei care recurg la ea o lauda si spun ca urina este un elixir al vietii. In zilele noastre sunt multe persoane care isi beau propria urina pentru a tine batranetea la distanta.
 

Criogenia
 

Expunerea la temperaturi foarte scazute, periodic, timp de cateva minute, ajuta la mentinerea tonusului muscular si intinereste pielea. Desi metoda este extrema, sunt tot mai multi adepti ai acestei terapii.
 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO