Cascador britanic, la un pas de moarte dupa ce s-a ingropat de viu, legat la maini. A fost scos inconstient dupa 9 minute

Ultima actualizare: 12-09-2015 07:15
Antony Britton

Antony Britton, un cascador britanic, a fost la un pas sa moara in timpul festivalul Buried Alive (n.r. Ingropat de Viu) din West Yorkshire, relateaza The Guardian.

Barbatul a vrut sa-l copieze pe celebrul Harry Houdini si sa scape neajutat dupa ce a fost ingropat de viu, cu mainile legate. Cascadoria nu s-a derulat dupa plan, si dupa 9 minute in care nu a reusit sa ajunga la suprafata, echipa de interventie a sapat dupa el. Asistentii l-au scos din pamant inconstient.

In timp ce salvatorii ii scoteau pamantul din ochi si din gura, cateva persoane din public au inceput sa planga. Antony si-a revenit dupa cateva minute si a fost internat cu o coasta rupta si alte zgarieturi. "Nu-mi aduc aminte mare lucru. Am vazut cum imi trece viata prin fata ochilor iar apoi am lesinat" a declarat acesta.

Cascadoria Buried Alive a fost inventata de Houdini in 1915 cand abia a ajuns la suprafata pamantului cu mana pana sa fie ridicat complet de catre asistentii sai. In '45, un alt barbat, Alan Alan a incercat trucul si a avut nevoie de ajutor pentru a ajunge la suprafata viu. In 1992 un magician american a murit in timpul acestei cascadorii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO