Campionul mondial la Formula 1 Sebastian Vettel asteapta un miracol pentru Schumacher. "Trebuie sa ne rugam"

Ultima actualizare: 31-01-2014 07:03
sebastian vettel

 Pilotul german Sebastian Vettel (Red Bull) a declarat, marti, la Jerez, unde se desfasoara prima sesiune de teste din 2014, ca asteapta un miracol pentru idolul sau, septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher.

 "Este un soc tot timpul, pentru ca aceasta stare de incertitudine continua. Trebuie sa ne rugam, sa ne dorim si sa speram ca un miracol se va produce, ca se va trezi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, asa cum a fost inainte", a spus cvadruplul campion mondial, supranumit Baby Schumi la inceputul carierei sale.

Dupa ce a aflat de accidentul suferit de Schumacher pe partia de schi, la 29 decembrie 2013, in statiunea franceza Meribel, Vettel i-a transmis acestuia un SMS. "Am aflat ca ai cazut. Sper sa nu este ceva grav", i-a scris Vettel compatriotului sau.

Si Niki Lauda, fost triplul campion mondial de Formula 1, acum inalt oficial al echipei Mercedes AMG, este alaturi de Michael Schumacher. "Michael, in fiecare zi iti urmaresc progresul si in fiecare zi sunt aproape de tine. Sper sa vorbesc cu tine foarte, foarte curand", a scris, marti, Lauda, pe adresa de sustinere "#ForzaMichael!", creata de Ferrari pe Twitter.

El insusi scapat miraculos dintr-un teribil accident suferit pe pista, in 1976, Lauda i-a fost sef lui Schumacher in cei trei ani (2010-2012) in care germanul a concurat la Mercedes, in ultima parte a carierei sale sportive.

Michael Schumacher, 45 de ani, a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat pana acum de doua ori, fiind in coma indusa de la internarea intr-un spital din Grenoble.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO