Au inscenat disparitia propriului copil ca sa apara la televizor!

Ultima actualizare: 07-10-2012 15:13

Stirea saptamanii in Statele Unite s-a transformat in farsa anului. Politistii au aflat ca povestea copilului care ar fi zburat cu un balon meteorologic, in Colorado, este pura inventie a parintilor.

Acestia au nascocit totul, pentru ca toata lumea sa-i cunoasca: nu de alta, dar au de gand sa lanseze un reality show de televiziune. Asa ca, pentru a-si face reclama, au pus la cale un scenariul fantezist, lacrimogen, dar plin de adrenalina.

Zilele trecute, sotii Heene au reusit sa faca valva in intreaga lume cand au anuntat ca fiul lor de 6 ani este la bordul unui balon meteo cu heliu care pluteste in deriva. Alarmati, oameni din toate colturile planetei au urmarit pe internet sau pe ecranele televizoarelor intreaga poveste.

Au fost surprinsi insa sa descopere ca, atunci cand balonul s-a dezumflat si a cazut la sol, nu era nici urma de copil. Baiatul era in podul casei, iar tatal lui a gasit imediat o explicatie.

O scena duioasa, demna de premiul Oscar, este insa raspunsul politistilor. Gluma facuta de dragul publicitatii nu a fost gustata se pare de politisti. Parintii risca sa-si lanseze reality-show-ul din boxa acuzatilor, pentru ca oamenii legii vor sa ceara trimiterea lor in justitie. Mai mult, familia va fi vizitata de serviciile sociale, pentru a stabili daca le ofera copiilor un mediu de viata normal si sanatos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO