Fortele de securitate mexicane l-au salvat pe Alan Pulido, fotbalistul rapit in timp ce se intorcea de la o petrecere

Ultima actualizare: 02-06-2016 07:01

Un fotbalist mexican, care joaca in Europa pentru echipa Olympiakos, a fost rapit in Mexic, nu departe de locuinta sa.

UPDATE 10:05 Potrivit oficialilor mexicani citati de AFP, Alan Pulido a fost salvat in urma unei operatiuni a autoritatilor. El este usor ranit si a fost transferat la spital.

Potrivit presei locale, Alan Pulido se intorcea de la o petrecere, impreuna cu iubita lui. In acel moment, masina lor a fost inconjurata de cateva camionete, din care au coborat sase indivizi mascati.

Sportivul a fost luat cu forta, in timp ce fata a fost lasata, nevatamata, intr-o parcare. S-a intamplat intr-unul dintre cele mai violente state ale Mexicului, unde guvernul federal a trimis de curand forte sporite de securitate.

Politia a demarat o ampla operatiune de cautare a jucatorului care evolueaza la Olympiacos Pireu, campioana Greciei.

"Este un moment foarte dificil. Gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre Alan", este mesajul postat de clubul Olympiakos pe un cont de socializare. Mesaje similare au postat pe conturile pesonale si colegii lui Pulido de la nationala Mexicului.

Potrivit datelor oficiale, aproximativ o mie de oameni sunt rapiti anual in Mexic. Sunt insa si voci care sustin ca numarul real ar fi de cel putin zece ori mai mare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO