A dat in judecata firma de jucarii sexuale pentru ca vibratorul i-a produs altceva decat placere

Ultima actualizare: 02-05-2012 02:56
Sex

O femeie si iubitul ei se asteptau la o noapte fierbinte, dar in loc de asta, ea a ajuns la spital, in stare grava. Vibratorul pe care cei doi l-au folosit a avut efectul total invers decat cel asteptat.

Femeia, April Bonjour, din nordul Californiei, a scris in plangerea de la tribunal ca in timp ce folosea jucaria a simtit ca ceva nu este in regula. “In timpul actului, am simtit o durere intensa in interior. Iubitul meu a scos imediat jucaria; era toata acoperita cu sange”, a precizat April Bonjour in actiunea de trimitere in judecata.

Ea a povestit ca imediat a inceput sa sangereze abundent, iar iubitul ei a chemat ambulanta. Femeia a ajuns la spital in stare de inconstienta, iar iubitul si fiul ei au crezut ca va muri.

April a stat cateva zile in spital, starea ei fizica a revenit la normal, insa a ramas cu o trauma psihica in urma urma incidentului, iar acum viata ei intima are de suferit.

Ea s-a adresat firmei care a produs vibratorul si a cerut o compensatie materiala pentru cele suferite, dar cum a fost refuzata, a intentat proces.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO