O ușă, un pian sau un hamac, noile atracții de pe Litoral: „Tragi două poze la el, apoi bei și un suc”

Ultima actualizare: 19-07-2020 19:38

O ușă care dă spre infinitul Mării Negre, un pian pe plajă, un panou cu îndemnuri de vacanță ori un hamac în apă sunt doar câteva dintre atracțiile momentului menite să îi cheme pe români pe litoralul nostru.

Toate au fost realizate special pentru ca oamenii să le fotografieze și să le posteze pe rețelele sociale. În final, terasele și plajele din vecinătate devin vizibile în mediul online, iar încasările cresc și cu 30%.

O ușă montată la intrarea într-o cherhana din Vama Veche este des întâlnită pe rețelele de socializare.

Ștefan, reprezentant cherhana: „Nu o să vedeți în Vama Veche să nu vină să facă poză aici. Au crescut vânzările din cauza ușii. Vin, fac poze, văd că miroase ceva frumos o ciorbă, un pește și se opresc și mănâncă."

Tot aici deja celebrul pian de lângă mare a devenit un soi de emblemă a locului.

Un pian la malul mării ancorat într-un peisaj idilic de mare, soare și nisip. pare a fi magnetul perfect pentru a atrage clienții. Administratorii terasei spun că fiecare detaliu este gândit cu mult timp înaintea sezonului, iar efectele se văd în notele de plată.

Tânăr: „Un pian, așa când te plimbi pe plajă îți atrage atenția,vii, tragi două poze la el, apoi bei și un suc ceva."

Tânăr: „Vrem să ieșim din rutină, vrem să vedem ceva care să fie potrivit și să facă parte din natură. Pianul este potrivit, stuful este potrivit, se încadrează perfect cu marea."

Aproape toți proprietarii de terase din zonă au creat zone speciale pentru fotografii.

Ciprian, administrator bar: „Asta-i și ideea. Tot timpul să ai ceva cu care oamenii să vină la tine, să ai o identitate. Atunci oamenii vin pentru chestia aia, așa descoperă și băuturile pe care le facem noi și servirea pe care o facem aici și totul vine ca un pachet complet."

În Constanța, au fost montate oglinzi care dau spre mare, iar peisajul se schimbă în funcție de culoarea mării și a cerului. În plus, pe toată plaja sunt mesaje de vară.

Tânără: „Acum, în 2020, este foarte important să aibă un loc de poze, adică mai ales pentru fete."

Tânăr: „Tinerii sunt super atrași de chestiile colorate unde se pot face poze, iar toată lumea este pe Instagram."

Iar în Mamaia a fost montat un hamac în formă de piramidă.

Tânăr: „În România chiar se investește foarte mult în designul plajelor și nu găsești multe plaje din lume atât de instagramabile, cum se poartă acum."

Potrivit administratorilor teraselor și plajelor, doar pentru astfel de atracții se investesc mii de euro anual.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO