iLikeIT. Jocuri de week-end: Wonky Ship, Dunker şi Planet Runner

Ultimul update: Vineri 07 Decembrie 2018 11:20
Data publicarii: Vineri 07 Decembrie 2018 08:48
Categorie: iLikeIT

George Buhnici ne-a pregătit o listă de jocuri spectaculoase şi gratuite pentru acest weekend, la iLikeIT.

Wonky Ship este primul titlu din lista de astăzi. În acest joc, sunteţi pilotul unei nave spaţiale pe care trebuie s-o controlaţi cu ajutorul celor două motoare. Dacă ţineţi apăsat pe partea stângă a ecranului, porneşte motorul de pe acea parte, de exemplu. Ideal este să ţineţi cât mai departe vehiculul de gaura neagră, şi asta în timp ce vă feriţi şi de asteroizi, care sunt foarte rapizi.

În Wonky Ship nu există o misiune finală, ci importantă este supravieţuirea, cât mai multe secunde. Rezultatul e urcat apoi într-un clasament global. Wonky Ship este gratuit pentru iOS și Android.

Dunkers este un joc de baschet, dar cu un concept diferit. Aveţi doar două butoane cu care puteţi controla jucătorul cu braţe lungi, care sare întruna. Trebuie să-l îndrumaţi spre coşul adversarului. Pierdeţi dacă cealaltă echipă marchează, dar dacă aveţi avantaj, treceţi la următorul nivel. Fiecare nivel nou vine cu diverse obstacole, menite să vă încurce. Dunkers este gratuit pentru Android şi iOS.

PlanetRunner este unul dintre cele mai interesante jocuri gratuite lansate în ultima perioadă, în esenţă, o competiţie de alergare pe diverse trasee. Câştigă cel care supravieţuieşte cel mai mult. Aveţi de sărit peste diverse obstacole, de cățărat pereți şi de ieşit repede din cercul roşu, în care, dacă rămâneţi mai mult de 10 secunde, aţi pierdut.

Highway este un joc care pune în valoare reacţiile rapide ale jucătorilor. În Highway, trebuie să desenaţi drumuri pentru maşină care este urmărită constant de poliţie. Iar aceste autostrăzi trebuie să treacă peste fiecare obstacol în parte, şi să adune monede. Foarte important e să strângeţi cât mai multe, pentru că vă poate aduce în topul clasamentelor mondiale din Highway. Jocul este gratuit pentru toate dispozitivele mobile.

iLikeIT. Trei jocuri recomandate de Marian și George pentru minivacanța de 1 Decembrie
iLikeIT. Trei jocuri recomandate de Marian și George pentru minivacanța de 1 Decembrie
George Buhnici
iLikeIT. George Buhnici s-a urcat pe prima ”motocicletă zburătoare” din lume
Decizie drastică luată de WhatsApp. De câte ori mai puteți trimite un mesaj
iLikeIT. Noua tehnologie menită să facă viața mai ușoară persoanelor cu dizabilități
”10 years challenge”. Ironia Ambasadei Suediei pentru Guvern și glume despre politicieni
iLikeIT. Elicopterul hibrid care ar putea să facă naveta, în curând, între orașe
Sondaj: Utilizatorii Facebook nu știu că informaţiile lor sunt înregistrate de companie
cantar slabit
iLikeIT. Cântarul de bucătărie care ne poate ajuta să slăbim