iLikeIT. Jocul tuturor generatiilor, Starcraft 2: Heart of the Swarm, a fost lansat in Romania

Ultimul update: Vineri 15 Martie 2013 00:16
Data publicarii: Marti 12 Martie 2013 08:13
Categorie: iLikeIT

Cat de in serios luati... joaca? Daca va feriti de ea, aflati ca nu e cea mai buna varianta. Studiile arata se poate impleti armonios cu munca si, impreuna, pot face minuni.

"Heart of the Swarm" este primul expansion pack pentru jocul de strategie in timp real StarCraft II: Wings of Liberty si a fost lansat si in Romania, pe 11 martie, in magazinele de specialitate.

In acest modul, veti putea comanda noi arme de razboi si veti desfasura unitati noi si devastatoare pe un camp de batalie in continua schimbare.

StarCraft II: Heart of the Swarm continua povestea epica a StarCraft II, de unde Wings of Liberty s-a oprit si contine aproximativ 20 de misiuni noi. De asemenea, au fost introduse mecanici de joc noi pentru campanie, care permit jucatorilor sa evolueze noi abilitati si unitati, pentru armata lor de zergi.

Au fost introduse unitati noi si harti multiplayer, iar compania Blizzard, care a dezvoltat acest joc, afirma ca sunt caracteristici si functionalitati extinse pentru Battle.net pentru a imbunatati cautarea de joc particularizata - alaturi de noi instrumente pentru editarea hartilor si pentru crearea jocurilor personalizate.

Heart of the Swarm este un "expansion", prin urmare nu poate fi jucat daca nu se instaleaza inainte pe computer jocul Starcraft II: Wing of Liberty.

Merkel, despre
Merkel, despre "praful magic" din jocurile pentru smartphone-uri: "Oamenii platesc bani pentru asta?
facebook
”Ne pare rău”. O nouă eroare a Facebook, care afectează milioane de utilizatori
iLikeIT. Jocuri pentru weekend: Brawl Stars și Crowd City
iLikeIT. Filmări inedite de pe reţelele de socializare
iLikeIT. Ce au în comun LG, Samsung şi Google?
iLikeIT. Gadgeturi pentru 2019. telefonul cu ecran flexibil și camere integrate în ecrane
iLikeIT. Apple a adus și în România una dintre cele mai performante și scumpe tablete
cablu internet
LISTA localităţilor din România care vor avea internet gratuit în spaţii publice