iLikeIT. Jocul săptămânii este Sonic Forces: o combinație unică între Mario Kart și Temple Run

Dată publicare: 17-04-2021 11:02
Dată actualizare: 17-04-2021 14:05


Sonic Forces

iLikeIT. Tânărul Sonic face furori chiar dacă a împlinit 30 de ani. Nu doar că nu s-a căsătorit, n-are copii și le dă peste nas mătușilor curioase la evenimentele de familie - restrânse, ca-n pandemie: dar a revenit pe cele mai mici dintre ecrane.

Sonic Forces este cel mai nou titlu pe mobil, un multiplayer gratuit.

Pune laolaltă Mario Kart și bătrânul Temple Run: o să iasă un joc aproape unic și cu potențial de succes. Rețeta e simplă: Ai personajele din universul Sonic, acțiune care se desfășoară pe verticală, asta ca să fie telefonul mai uşor de ținut în mână și curse pe trasee scurte. Te bați cu alți adversari reali, ca tine, și câștigă primul care trece linia de finish.

Nu te ajută trasele corecte, ca-n jocurile cu mașini, ci acele mici semne de întrebare care ascund arme pe care le poți folosi împotriva adversarilor tăi. Și aici apare partea care seamănă cu Mario Kart. Diferența e că semnul de întrebare stă pe globuri, nu pe cuburi.

Traseele sunt interesante, extrem de rapide. Trebuie să faci swipe sus, jos sau stânga dreaptă ca să te ferești de obstacole. Acestea te încetinesc destul de mult.

Sonic Forces este gratuit la descărcare, dar asta nu înseamnă că Sega e casă de ajutor reciproc. Plătești dacă vrei că personajele să fie mai rapide, poți să le faci upgrade. De asemenea, ai și niște reclame din când în când.

Sursa: StirilePROTV

Tags: sonic, ilikeit,