iLikeIT. Cum arată rucsacul inteligent care ţine hoţii la distanţă


Ultimul update: Marti 10 Septembrie 2019 09:52
Data publicarii: Marti 10 Septembrie 2019 08:34
Categorie: iLikeIT

Rucsacul perfect nu există, dar omenirea e aproape de a avea unul în care încap fără probleme nu doar tableta, ci şi un laptop, bateriile externe, şi care poate să ţină şi hoţii la distanţă.

George Buhnici: "Dacă sunteţi cumva un om al muncii, care merge în fiecare zi la birou, cel mai probabil nu ai folosit o servietă. Servieta nu mai e la modă. Nu prea mai folosim hârtie, dar ducem multe lucruri după noi. Ne uităm mai cu atenţie la rucsaci care trebuie să ţină şi ei pasul vremurile. Ne atrag cei care vin cu inovaţie de genul. Din spate şi din lateral, nu fermoar la îndemână. O dată ce l-ai întors vezi că are o prindere şi un buzunar secret. Dacă stai cumva la cafenea, are o prindere pentru piciorul mesei. În interior este partea cea mai faină, pentru că este foarte bine organizat şi poţi să-ţi pui toate lucrurile personale. Din nou, accesibil doar din spate. lucruri cum ar fi acte, un stilou aici, un portofel pentru mărunţişuri, aici poţi să-ţi legi cabluri şi sisteme de fixat. Suport pentru laptop şi tabletă."

Rucascul are un preţ de pornire de 80 de dolari şi poate fi umplut şi cu baterii externe pentru care are buzunare speciale, cu cabluri deja trase. Şi dacă tot ai un rucsac inteligent, de ce să nu cari şi accesoriul perfect pentru laptop: un monitor portabil.

George Buhnici: "Pentru birou sau acasă e uşor să găseşti un birou de calitate. Dar, dacă lucreezi în deplasare, ecranul laptopului poate fi o limitare. La 14 inci în diagonală, ai perfromanță maximă, dar cum poți să o folosețti la maximum?Îmi place ideea de monitor extern, iar cel de aici poate să îşi ia curentul direct din laptop. Ai un ecran direct. Dacă merge pe USB C merge şi cu un telefon de ultimă generație, a tras curent şi, am şi telefonul mobil. O idee bună şi pentru telefonul mobil, pe care poţi fi şi productiv."

Acum, acest rucscac poate fi înlocuit, cu tot ce are în el, de cel mai puternic telefon Samsung, Galaxy Fold.

George Buhnici: "Adevărul care-i doare pe producători dar consumatorilor le place, este că telefoanele de top din 2019 nu mai trebuie să coste peste 500 de euro ca să aibă cea mai nouă platforma hardware. Şi-atunci au mai rămas doar două direcţii importante de dezvoltare. Cum fac ei să ne mai ofere telefoane super-scumpe şi super-interesante. Ori ne oferă telefoane de gaming, ori lucruri noi. Samsung face a doua încercare cu Galaxy Fold. Arată bine, e mai compact. Partea spectaculoasă intervine atunci când l-ai desfăcut. Ai la dispoziţie ceva care arată ca o tabletă. Un ecran genial pe care totul se vede bine. Poţi să foloseşti trei aplicaţii deodată, un video, website, messaging. Cred că sunt oameni care vor folosi asta. E un telefon nou care are o mică cută pe mijloc, poate fi închis aşa că să încapă într-un buzunar la îndemână. Nu e o idee bună, că poate te mai apleci şi vei strica telefonul. "

Deşi telefonul este gata de vânzare, va ajunge în România, cel mai probabil, anul viitor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

iLikeIT la Târgul de tehnologie din Berlin. Cum vor arăta bucătăriile viitorului
iLikeIT la Târgul de tehnologie din Berlin. Cum vor arăta bucătăriile viitorului
Inovații la modă la cel mai mare târg de tehnologie de la Berlin
Inovații la modă la cel mai mare târg de tehnologie de la Berlin
iLikeIT. De ce au renunțat marii producători de telefoane la mufa jack
iLikeIT. De ce au renunțat marii producători de telefoane la mufa jack
vps
(P) VPS vs Shared Hosting vs Server Dedicat
iLikeIT. Jocurile săptămânii: Favo!, Atomas, Mind Games Pro
iLikeIT. Un județ din România se promovează cu ajutorul unei aplicații
Facebook își face "Curte Supremă". Ce rol are
iLikeIT. Cele mai noi accesorii pentru casele inteligente. Oferta de pe piața smartphine
iLikeIT. Noua generație de căști dedicate telefoanelor mobile
iLikeIT. Cum trebuie să ne protejăm împotriva fraudelor pe Internet
iLikeIT. Cum trebuie să ne protejăm împotriva fraudelor pe Internet