iLikeIT. Cele mai noi modele de telefoane cu ecran pliabil. Cum arată și care este prețul lor

Ultima actualizare: 20-12-2021 11:20
iLikeIT. Cele mai noi modele de telefoane cu ecran...
iLikeIT. Ce trebuie să știm înainte de a cumpă...

Cele mai noi modele de telefoane cu ecran pliabil din 2021 sunt prezentate în ediția de luni a emisiunii iLike IT.

Oppo Find N este primul telefon de acest gen al companiei. Este un telefon pliabil cu două variante de ecrane. Unul de 5,9 inch, iar celălalt de 7,1 inch. Avantajul acestui model față de alte telefoane pliabile este faptul că vine într-o altă formă care pare mai ușor de folosit. Un alt avantaj al telefonului Oppo este prețul. Acest telefon ar trebui să coste undeva la 1.200-1.300 de euro, ceea ce l-ar face puțin mai accesibil decât Samsung Galaxy Z Fold 3, sau alte telefoane similare. Însă, prețul acestor telefoane va scădea în următoarea perioadă pe măsură ce și alți producători vor intra pe piață. Atât la Samsung, cât i la Oppo, sistemul de deschidere-închidere a fost testat de peste 200.000 de ori.

Samsung Galaxy Z Fold 3 există pe piață de câteva luni și este „pionerul” în acest domeniu, fiind deja la a treia generație. Are un ecran AMOLED dezvoltat de Samsung, iar culorile sunt foarte vii.

Un alt format interesant pentru telefoane flexibile îl găsim la modelul Motorola Razr 5G și este, să ziem, un omagiu adus fostului telefon Razr. Acest model nu ocupă foarte mult spațiu și este ușor de folosit, iar prețul său este undeva la 1.000 de euro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO