iLikeIT. George Buhnici da de pamant cu noul smartphone facut de romani: Allview P4 AllDro

Ultima actualizare: 06-11-2012 21:44

Toamna se numara lansarile de gadget-uri, iar telefoanele mobile destepte sunt vedete in aceasta perioada. Nu rateaza deschiderea sezonului nici romanii, care lanseaza cel mai performant telefon facut vreodata sub marca locala.  

Cand credeam ca Samsung Galaxy S3 va fi batut de Apple, ne-am convins ca noul iPhone5 nu este o revolutie. Insa nici unul nici celalalt nu se pot lauda cu atu-ul celui mai nou telefon romanesc, Allview P4 AllDro, posibilitatea de a folosi doua SIM-uri simultan, permanent.

Dupa ce au facut multa vreme telefoane ieftine dar butucanoase, brasovenii de la Allview au ridicat stacheta in 2012 cu noul P4. Da, seamana izbitor cu Samsung Galaxy S2, dar asta nu deranjeaza pe nimeni, nici macar pe Samsung, de la care provine ecranul Sumper Amoled Plus, exceptional de altfel, cu un negru total si culori vii, uneori mai colorat decat realitatea gri.

Specificatiile, pe scurt: dual sim, dual standby, ecran de 4,3 inci, procesor dual core de 1 GB si o greutate similara cu a lui iPhone5: 118grame. Evident, pentru ca este din plastic. Bateria este de 1600 de mAh si are o camera de 8mpx, iar sursele lui george Buhnici spun ca este identica cu cea de pe iPhone4S. Toate bune si frumoase, telefonul merge struna, ba chiar mai repede decat Galaxy S2 si se bate la reactie cu cele mai noi telefoane de pe piata. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO