"Este pur si simplu sclipitoare". Cum impresioneaza iPad 3 in PRIMA reclama Apple. VIDEO

Ultima actualizare: 30-09-2012 22:49
iPad

Compania americana Apple si-a lansat ultimul model de iPad. „Tableta viitorului”, asa cum a fost denumita de specialisti, este dotata cu o rezolutie mai buna decat iPad2 si cu functie de comanda vocala.

Reclama se concentreaza pe capacitatile senzoriale ale gadgetului. Care este motivul cu care Apple incearca sa va convinga sa dati 499 de dolari pe aceasta noua tableta? „Este pur si simplu brilianta”, spun reprezentantii companiei, citati de Business Insider.

iPad 3 va fi pusa in vanzare incepand cu 16 martie, la preturi pornind de la 499 de dolari. Statele Unite, Franta, Canada si Germania figureaza printre primele tari unde va aparea noul iPad, in special la operatorii americani AT&T si Verizon, ale caror retele 4G vor permite descarcari mai rapide.

In cadrul unei conferinte organizate in San Francisco (California, vestul Statelor Unite), transmisa prin videoconferinta, Apple a precizat ca noul iPad este dotat cu un ecran "retina display", folosit deja la cele mai recente modele de iPhone ale sale.

Cu un nou touch "micro" pe tastatura virtuala, tableta, care va fi compatibila cu noile retele de telefonie mobila 4G, este echipata cu un program de comanda vocala, care functioneaza in engleza, franceza, germana si japoneza. Calitatea camerei a fost, de asemenea, ameliorata, la 5 megapixeli si un stabilizator video, plus tehnologie HD.

Vedeti pe www.incont.ro prima reclama la iPad3

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO