Cum te poți trezi cu contul de WhatsApp șters dacă rulezi aceste aplicații pe telefonul tău

Dată publicare: 20-07-2021 12:50
Dată actualizare: 20-07-2021 13:15


Cum te poți trezi cu contul de WhatsApp șters dacă rulezi aceste aplicații pe telefonul tău

Anumite aplicații de Android instalate pe telefon pot duce automat la ștergerea contului, au precizat oficial chiar reprezentanții Facebook, compania care operează serviciul de mesagerie WhatsApp.

 

Avertismentul a fost postat chiar pe secțiunea de întrebări și răspunsuri ale serviciului WhatsApp, după ce utilizatori din întreaga lume s-au trezit cu conturile șterse, în imposibilitatea de a-și mai recupera mesajele și istoricul conversațiilor.

Sunt vizate persoanele care folosesc aplicații alternative pentru serviciul WhatsApp, dezvoltate de entuziaști, care însă nu se regăsesc pe iOS, precum WhatsApp Plus și GB WhatsApp. Gigantul Facebook nu a reușit să le interzică, însă suspendă serviciul dacă acestea sunt folosite, se precizează în FAQ companiei.

Sunt aplicații care folosesc codul de bază al celei originale, dar au și multe alte funcții suplimentare. Pentru fiecare inovației, WhatsApp testează luni întregi în secțiunea beta, în care sunt înscriși unii din utilizatorii săi din întreaga lume.

În faza de testare se află acum și mult-așteptata funcție care permite folosirea WhatsApp simultan pe mai multe dispozitive, funcție care nu este posibilă acum în mod nativ, ci prin intermediul unui browser web.

Sursa: Pro TV