Cum putem avea propria secretara pe smartphone. Nu se plange niciodata si "munceste" gratis

Ultima actualizare: 01-05-2013 06:45

De acum secretarele se muta in era digitala. In loc de unghii lungi au un ecran LCD, touchscreen si ne pot ajuta cu orice problema fara sa se planga.

 "Zecretary", de exemplu, este o asistenta creata in mai putin de 24 de ore, care stie sa programeze intalnirile si interviurile de angajare. Oricine poate sa aiba propria lui asistenta, pe telefon sau printr-un abonament lunar pentru afacerile mici.

Asistenta secolului 21 are ecran destept si metal. Cine ajunge in cladire se aseaza in fata aparatului si alege una dintre optiunile de pe monitor. Decide cu cine trebuie sa se intalneasca iar persoana respectiva va primi un mesaj. Raspunsul va fi citit de asistenta cu vocea unui robot.

Aceeasi procedura este si pentru persoanele care vor sa lase un colet ori au un interviu de angajare.

Cine isi conduce firma de acasa, ori este plecat mai tot timpul, poate sa apeleze la un serviciu de asistenta virtuala. De data aceasta, asistenta e reala, insa intalnirile cu omul de afaceri au loc doar pe e-mail.

Serviciu inseamna mai mult decat atat. El poate fi cel care tine un business pe roate.

Oricine poate sa aiba propria lui asistenta pe un smartphone, gratis sau cu bani putini. Fie ca vorbim de Siri de pe iPhone, S Voice de pe Samsung sau o aplicatie precum Eva sau SpeakToIt. Alegerea finala ii apartine utilizatorului.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO