iLikeIT. Cele mai bune jocuri pentru weekend: Air Control2, Lines şi FleetBattle


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2018 08:47
Categorie: iLikeIT

Este vineri, iar George Buhnici a pregătit, așa cum ne-a obișnuit, o listă cu jocuri. Air Control2, Lines şi FleetBattle sunt propunerile de jocuri din această săptămână.

Air Control2

V-aţi imaginat vreodată prin ce trec controlorii de trafic aerian? Puteţi să încercaţi jocul Air Control2, fără riscurile mari din viaţa reală. E un joc în care trebuie să ghidaţi spre aterizare avioanele care apar rând pe rând pe ecran.

Aşadar, trebuie să le organizaţi corect spre pistă, fără ca ele să se atingă. AirControl 2 nu are o poveste în spate, aşadar puteţi să intraţi direct în joc şi să încercaţi să doborâţi recordurile prietenilor.

FleetBattle

FleetBattle este o reinterpretare al celebrului joc cu avioane din şcoală. Doar că acum nu mai trebuie să consumaţi hârtie din caietele de matematică pentru a-l juca ci doar bateria telefonului. Aplicaţia este gratuită şi de-ndată ce aţi instalat-o puteţi să purtaţi bătălii cu alţi jucători de oriunde de pe planetă. Poziţionaţi-vă navele în pătrat, apoi încercaţi să ghiciţi cum şi-a aşezat adversarul vasele lui.

Gears Logic Puzzle

Gears Logic Puzzle este un joc în care trebuie să faceţi toţi pinionii de pe ecran să se învârtă. Cel verde e cel de la care pleacă mişcarea, apoi cei din culoarea lemnului trebuie aşezaţi în aşa fel încât mişcarea să ajungă până la cel roşu. Sunt sute de niveluri în acest joc gratuit, care poate fi descărcat atât pe Android cât şi pe dispozitivele Apple, adică iPhone şi iPad.

Lines

Lines e unul dintre cele mai interesante jocuri apărute în ultima perioadă. Este şi el un joc de logică. Fiecare nivel e un traseu format din mai multe linii pe care trebuie să le umpleţi cu culorea alocată. Aşadar, alegeţi punctul din care să pornească culoarea dumneavoastră şi încercaţi să acoperiţi cât mai mult din traseu. Lines este gratuit şi disponibil pe Android şi iOS.

 

iLikeIT. Harta berzelor din România, realizată cu ajutorul unei aplicaţii de telefon
iLikeIT. Harta berzelor din România, realizată cu ajutorul unei aplicaţii de telefon
Simona Halap
Alertă. Ce riscă să pățească utilizatorii care folosesc populara aplicaţie FaceApp
Instagram a picat în mai multe ţări. Ce probleme reclamă utilizatorii
Apple se pregătește să lanseze 3 telefoane noi: iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R
Instagram va ”ascunde” numărul de like-uri de la postări. Metoda, testată în 7 țări
iLikeIT. GDPR face primele victime, dar în continuare firmele colectează prea multe date
Site de vânzare de bilete on-line, suspendat cu efect imediat de Google
tableta
Experiment la iLikeIT: poți înlocui computerul cu tableta, pentru muncă?