Criza financiara ne va umple tara de turisti straini. Sute de mii de unguri au vizitat deja Romania

Ultima actualizare: 20-06-2012 12:13

Criza ne va umple tara de turisti straini, mai ales vecini din vest, sustin jucatorii din domeniu. Pentru ca Romania are peisaje frumoase si preturi decente, multi vor veni la noi in vacanta.

Pana acum ne-au vizitat sute de mii de unguri, insa lozul cel mare il vom trage la vara. Dintr-un milion si jumatate de vizitatori care au venit in tara noastra anul acesta, 36% au fost din Ungaria.

Batalia cea mare se va da pe sezonul estival. Agentiile de turism au pachete special create pentru Ungaria. Adultii sunt imbiati cu circuite ce cuprind Transilvania, Bucovina si Delta Dunarii, iar tinerii cu aventurile de care pot avea parte pe munte: trasee cu bicicletele, cu ATV-uri, dar si circuite pe Transfagarasan si Transalpina.

Iar vantul bate favorabil si de la Budapesta. Guvernul maghiar a decis sa suporte o parte din costurile excursiilor scolare in Romania. De departe insa, cel mai puternic ambasador al frumusetilor din Transilvania ramane printul Charles.

Pierdem mult pentru ca nu avem drumuri si parcari. La acest capitol, vecinii unguri s-au dovedit mult mai abili. Castiga anual mai multi bani din turism decat toate statiunile noastre la un loc.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO