Topul celor mai spectaculoase reduceri de pret. Vila care valoreaza acum cu 66% mai putin


Ultimul update: Luni 24 Decembrie 2012 00:37
Data publicarii: Vineri 21 Decembrie 2012 11:33
Categorie: Stiri Economice
vila nefinisata

Preturile imobilelor de lux din principalele orase din tara au coborat in acest an cu pana la 66%, topul celor mai abrupte scaderi fiind condus de o vila din zona Sisesti din Bucuresti.

Portalul imobiliare.ro a realizat un clasament al celor mai spectaculoase reduceri de pret care au avut loc in cazul celor mai scumpe proprietati cu destinatie rezidentiala – vilele situate in "zonele bune" ale marilor orase.

Astfel, in zona Capitalei, cea mai mare scadere de pret, in valoare de doua milioane de euro, a avut loc in cazul unei vile cu 20 de camere din Sisesti. Aceasta poate fi achizitionata in prezent cu un milion de euro, fata de trei milioane de euro la inceputul anului, scrie MEDIAFAX.

Proprietatea are o suprafata utila de 2.200 de metri patrati, este amplasata pe un teren de 1.800 de metri patrati si dispune de un garaj pentru 11 masini. Constructia a fost ridicata in anul 2010, iar in momentul de fata este complet finisata la exterior, insa necesita finisare la interior – aceste lucrari pot fi realizate de catre proprietar, in functie de cerintele clientului. Proprietatea poate fi folosita atat ca resedinta, cat si ca sediu de firma.

Pe locul al doilea in top se situeaza o vila cu sapte camere din zona Floreasca, al carei proprietar cere 2,2 milioane de euro. Diferenta fata de valoarea de listare de la inceputul acestui an – de 3,75 milioane de euro – se ridica la 1,55 de milioane de euro. Locuinta a fost construita in anul 1999, are o suprafata utila de 519 metri patrati si dispune de un teren de 610 metri patrati. In prezent, locuinta este inchiriata ca resedinta diplomatica.

Locul al treilea
este ocupat de o proprietate din zona Dorobanti, construita in anul 1997, al carei pret actual este de 1,2 milioane de euro. Fata de ianuarie 2012, locuinta a inregistrat o ieftinire de un milion de euro. Vila are sapte camere, o suprafata utila de 281 de metri patrati si un teren adiacent de 75 de metri patrati. Aceasta poate fi utilizata atat ca resedinta, cat si ca sediu de firma sau chiar restaurant.

Sursa: Mediafax

Tags: vila,

VIDEO PROTVPLUS.RO