Pozitia oficiala a Domo dupa ce Samsung a cerut insolventa fostei Domo Retail SA. Numele a disparut misterios de pe site

07-08-2015 13:25


Domo, Samsung

Samsung a cerut insolventa fostei firme Domo Retail SA, scrie economica.net.

UPDATE "Domo SRL, compania care opereaza brandul DOMO, cele 75 de magazine si domeniul domo.ro, nu are nicio problema cu furnizorii sau clientii sai. Orice referire la brand-ul Domo, in contextul solicitarii insolventei de catre Samsung, este eronata si nu are sustinere legala", transmit reprezentantii Domo printr-un comunicat.

Interesant este ca inainte de a trimite acest comunicat, Domo a inlaturat de pe pagina oficiala orice referire la firma SC Family Home Concept SRL a carei insolventa a fost ceruta de Samsung. Aceasta inca este vizibila in versiunea pe care Google o mentine in cache.

 

----

Samsung Electronics Romania reclama mai multe debite neachitate, in numele carora a cerut insolventa companiei Family Home Concept SRL (fosta Domo Retail SA), potrivit informatiilor publicate de portal.just.ro.

"Trebuie sa verificam si sa gasim solutia potrivita", a declarat pentru Economica.net Sigmund Klein, Exclusive counsel to the shareholders of Domo SRL, intrebat fiind despre cererea de insolventa a Samsung, unul dintre furnizorii importanti ai companiei. Acesta nu a mentionat care este suma pentru care Samsung a apelat la instanta.

Retailerul electroIT nu si-a depus rezultatele pe 2014 pe site-ul Ministerului de Finante, iar in anul anterior obtinuse afaceri de 584 mil. lei si pierderi de 42,3 mil. lei. Cifrele il pozitioneaza pe locul trei in piata de electroIT, dupa Altex si Flanco, scrie si Ziarul Financiar.

Domo se afla in plin proces de restructurare de aproape patru ani, perioada in care si-a schimbat actionariatul si conducerea de mai multe ori sI a inchis cateva zeci de magazine.

 

Sursa: zf.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO