Povestea romanului de 30 de ani caruia nemtii i-au dat pe mana un mall cu vanzari de 150 mil de euro


Ultimul update: Marti 09 Octombrie 2012 02:08
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2011 11:17
Categorie: Stiri Economice
Alex Gavriliu

Alexandru Gavriliu, un brasovean de 30 de ani, care si-a inceput cariera in industria hoteliera, conduce de mai bine de trei ani mallul DEZ din Kassel, un oras de circa 200.000 de locuitori din centrul Germaniei scrie Ziarul Financiar.

Proiectul pe care il conduce Gavriliu are o suprafata de 26.000 de metri patrati, cat Liberty Center din Bucuresti. H&M, Deichmann sau Esprit se numara printre chiriasi, iar 25.000 de vizitatori cheltuiesc in medie 20 de euro de om pe zi. La sfarsitul anului, incasarile trec de 150 de milioane de euro. Cam cat cele ale unui mall cu suprafata dubla de pe piata locala.

Cazurile de manageri straini in centre comerciale sunt rare. Gavriliu lucreaza in cadrul mallului din Germania din 2008, dupa ce a trecut prin cadrul grupului Continental Hotels, unde s-a ocupat de gestionarea veniturilor.

"Respectul nemtilor se castiga numai prin munca si rezultate. Ca strain trebuie intotdeauna sa dai 110% Adaptarea insa nu a fost usoara. In primul rand, ca roman trebuie sa accepti faptul ca tot ceea ce se intampla in Germania are la baza o decizie rationala, nemtii fiind un popor care nu este emotiv. Intr-o companie conteaza munca in echipa. Cei care nu se pot adapta, chiar daca au rezultate foarte bune, sunt inlaturati. La ECE m-am simtit inca din prima zi bine venit", spune Gavriliu pentru ZF.

Citeste mai multe despre povestea sa in Ziarul Financiar

Sursa: zf.ro

Romanii au lasat cu 30% mai multi bani in mall-uri in aceasta vara
Cel mai mare mall din Europa se va deschide in Romania. Afla unde
VIDEO PROTVPLUS.RO