(P) 2 noi magazine-service din lantul de franciza Premio Service roti cu 101% satisfactie garantata


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 17:27
Data publicarii: Joi 15 Septembrie 2011 16:09
Categorie: Stiri Economice

Goodyear Dunlop Tires Romania si ARA Grup vin pe piata locala a service-ului si retail-ului cu anvelope cu doua noi magazine-service din lantul de franciza Premio Service roti cu 101% satisfactie garantata.

Subsidiara locala a producatorului de anvelope lider la nivel mondial Goodyear deschide a treia unitate din lantul de franciza Premio in Bucuresti. Evenimentul marcheaza atingerea unui numar de 20 de magazine-service Premio si o investitie initiala cumulata de 9 milioane de euro in reteaua de franciza Premio din Romania. In calitate de partener francizat al Goodyear, ARA Grup a intrat in reteaua de franciza cu doua puncte de lucru concomitent, Premio ARA Grup Pitesti si Premio ARA Grup Bucuresti.

Premio ARA Grup Bucuresti este totodata al treilea centru Premio din Capitala si al douazecilea din lantul de franciza introdus in urma cu doi ani pe piata locala a service-ului si retail-ului cu anvelope.Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarii si service-ului de anvelope, ARA Grup intra acum in lantul de franciza Premio cu doua noi locatii, una dintre ele fiind punctul de lucru inaugurat acum in Bucuresti, pe bulevardul Iuliu Maniu, la numarul 307.

Premio ARA Grup Bucuresti, dispune de o suprafata aproximativa de 600 de metri patrati, cu 3 rampe de lucru, un depozit de anvelope cu o capacitate de aproximativ 7-8.000 de anvelope si capacitate de operare la standarde Premio atat pe segmentul de turisme cat si pe cel de camioane de pana la 7,5 tone si autoutilitare.

"Suntem bucurosi ca suntem primii parteneri ai Goodyear care am ales sa intram in franciza Premio cu doua puncte de lucru in acelasi timp si ca ambele noastre centre s-au ridicat la nivelul standardelor pe care franciza Premio le presupune”, a declarat Costin Avram, director de vanzari ARA Grup.

Investitia initiala realizata pentru extinderea si dezvoltarea Premio ARA Grup se ridica la 250.000 de euro, intreaga suma fiind destinata imbunatatirii infrastructurii, si achizitionarii de echipamente si utilaje.

Premio ARA Grup Bucuresti este al 20-lea centru Premio din reteaua de franciza Premio din Romania. Alte 19 magazine-service Premio functioneaya deja in: Deva, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Timisoara, Galati, Arad, Suceava, Botosani, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Targu Mures, Craiova, Brasov, Oradea, Bucuresti-Voluntari, Bucuresti-Colentina si Bucuresti-Berceni.

"Suntem incantati de noul nostru parteneriat cu ARA Grup. Dubla extindere a Premio ARA Grup cu inaugurarea centrelor din Pitesti si Bucuresti inseamna pentru noi un nou nivel pe care l-am atins in relatia cu partenerii nostri locali. Premio ARA Grup este totodata cel de-al treilea centru Premio din Bucuresti, intarind puterea marcii Premio pe piata locala de profil", a declarat Ovidiu Balan, Director General pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania.

Pana la sfarsitul anului, lantul de franciza Premio in Romania va continua sa se extinda pana la atingerea pragului de 25 de magazine-service de profil.

Despre franciza Premio de la Goodyear

Programul de franciza Premio a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996, si este un concept al companiei Goodyear furnizat dealerilor in sistem franciza. in 2002, Premio Elvetia a fost primul pas spre pietele internationale. La nivel european exista peste 4.200 de magazine-service Premio, HiQ (Marea Britanie) sau Vulco (Franta), toate reprezentand acelasi concept. Goodyear continua in prezent extinderea lantului si in Ungaria, Turcia, Austria, Rusia, Polonia, Bulgaria si Romania. in aceste magazine-service se gasesc atat marcile de anvelope proprii ale Goodyear, cat si alte marci de anvelope, accesorii si piese de schimb, clientii directi beneficiind si de serviciile aferente pentru operatiuni de intretinere si montaj pe loc.

Pentru mai multe informatii despre Premio in Romania, vizitati www.premio.ro.

FULLSCREEN
(P) 2 noi magazine-service din lantul de franciza Premio Service roti cu 101% satisfactie garantata
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO