FOTO. Imaginea care ascunde o idee geniala. Cum castigi 5 milioane de euro dintr-o casa ce nu e a ta


Ultimul update: Duminica 21 Octombrie 2012 20:00
Data publicarii: Duminica 17 Iulie 2011 09:22
Categorie: Stiri Economice
casa

Masa este asezata pentru micul dejun, focul arde in semineu si muzica se aude in surdina. Casa valoreaza 71 de milioane de dolari si impresioneaza prin caldura pe care o emana. Doar ca in ea nu locuieste nimeni.

Daca aceasta casa ar fi fost in Hong Kong sau New York, designerii ar fi "aranjat-o" altfel. Cu alte opere de arta, alte cuverturi si detalii individuale in functie de client.

Vezi imaginea aici

Si asta pentru ca tot mai multi agenti imobiliari apeleaza la specialisti care sa "imbrace" casa in functie de fiecare posibil cumparator. Serviciul nu este deloc ieftin. Se pleaca de la un comision de 10%, dar agentii imobiliari spun ca valoarea casei creste astfel cu 20%.

Pentru casa din imagine, designerul care reuseste sa o aranjeze astfel incat sa se vanda va incasa peste 7 milioane de dolari.

"A produce o casa neutra nu mai e suficient pentru a o vinde" spune directorul de vanzari al unei companii de dezvoltare. "Pentru a obtine cel mai bun pret, casa trebuie sa fie imbracata corespunzator. Cumparatorii sunt bogati, au bani cash sa cumpere locuinta si iau o decizie in primele 5 minute petrecute in ea."

O despartire de milioane. Cine va strange o avere de pe urma divortului anului
A cheltuit peste 500.000 de euro pe droguri si alcool, iar acum are o afacere de milioane
Un roman da votca Americii. Povestea lui George Racz din Rosiori
FULLSCREEN
FOTO. Imaginea care ascunde o idee geniala. Cum castigi 5 milioane de euro dintr-o casa ce nu e a ta
  • /

Sursa: Financial Times

Tags: afaceri, case,

VIDEO PROTVPLUS.RO