Omul al carui ceas indica noua ordine mondiala este in Bucuresti. VIDEO

Ultima actualizare: 31-10-2012 20:59

Liderul organizatiei "Bilderberg" poate cea mai faimoasa adunare semisecreta care cuprinde elita politica si economica a Europei si Americii a sosit la Bucuresti.

La 79 de ani, vicontele Etienne Davignon, un politician din Belgia fost vice-presedinte al Comisiei Europene are aura unui personaj despre care se vehiculeaza ca impreuna cu ceilalti reprezentanti ai grupului Bilderberg, ar infulenta parte dintre deciziile importante care se iau la nivel global. De altfel, intr-unul dintre putinele interviuri pe care le-a acordat de-a lungul vremii afirma ca organizatia pe care o conduce a stat la baza infiintarii monedei euro.

"Grupul Bilderberg este considerat "Guvernul Mondial din Umbra". Intalnirile au loc in cele mai luxoase hoteluri si resedinte private din Europa si America iar masurile de securitate sunt extrem de ridicate. Nu se stie sigur daca si guvernatorul Mugur Isarescu este membru al acestei organizatii. Ce stim cu certitudine este ca face parte din Comisia Trilaterala, un organism similar dar cu influenta mai mica."

Organizatia este structurata pe trei niveluri. Primul, Cercul Exterior, are aproximativ 120 de membri insa cei mai multi dintre ei cunosc doar o mica parte din strategia Bilderberg. Urmeaza Comitetul din care fac parte 35 de persoane. Deciziile cele mai importante se iau numai in Comitetul Consultativ in care au intrat doar 12. Doar acestia cunosc in detaliu liniile si scopurile reale ale grupului.

Reuniunea din acest an a organizatiei a avut loc in iunie intr-un hotel de lux din Elvetia. Printre participanti: Josef Ackerman, presedintele Deutsche Bank, Joaquin Almunia, vicepresedinte al Comisiei Europene, magnatul american David Rockefeller dar si Robert Zoellick, presedintele Bancii Mondiale.

In Bucuresti vicontele Etienne Davignon participa la o dezbatere pe teme economice.

Consiliul pentru Relatii Externe

"The Council on Foreign Relations" este o organizatie americana non-profit, specializata in politici externe ale SUA si afaceri internationale. A fost fondata in 1921 si are sediul central in New York. Consiliul pentru Relatii Externe este considerata cea mai influenta organizatie din domeniul politicilor externe, potrivit Wikipedia - publicand de doua ori pe luna revista Foreign Affairs.

De asemenea, CRE este o organizatie foarte controversata. Aceasta tema fost subiectul filmelor: "Conspiratia capitalista" (1969), "America: De la libertate la fascism" (2006) si "Zeitgeist" (2007). Nu in ultimul rand, s-au scris si carti despre aceasta organizatie: "The naked capitalism".

Aceasta perceptie publica a fost provocata in mare parte de oficialii guvernamentali de rang foarte inalt care s-au implicat in Consiliul pentru Relatii Externe, alaturi de oameni de faceri de nivel mondial si moguli internationali de presa.

Unele persoane sunt de parere ca aceasta organizatie este "vinovata de conspiratie, alaturi de alte societati secrete, pentru formarea unui guvern de uniune mondiala". De altfel, un congressman din Georgia, Larry McDonald, a cerut oficial declansarea unei anchete, insa nicio concluzie nu s-a desprins in urma acestei investigatii.

De altfel, pentru a raspunde tuturor acestor acuzatii, "The Council on Foreign Relations" a publicat pe website o sectiune speciala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO