Un tanar din Arges, disparut fara urma! Accident sau crima?

Ultima actualizare: 08-05-2012 04:07

S-au scurs sase zile ca sase ani de cand un baiat din Arges a disparut pe munte de parca n-ar fi existat niciodata. A plecat sambata trecuta cu niste prieteni la o cabana. Un cunoscut s-a dus la mama tanarului si i-a spus acesteia ca Nicu a fost omorat.


Nicu Dragan, voluntar la o asociatie de binefacere pentru copii, n-a mai dat nici un semn de viata de o saptamana. Iubita lui spune ca asa ceva nu s-a intamplat in cei cinci ani de cand se stiu ei.

Mama tanarului are si ea numai ganduri rele, mai ales ca un prieten al fiului ei i-a sunat la usa ca sa-i explice misterul disparitiei. Tanarul i-a povestit femeii ca Nicu a fost omorat.

Cel acuzat din senin este si ultimul om care l-a vazut in viata. Au plecat impreuna de la cabana, sa cumpere tigari. Mergeau in satul aflat la 20 de kilometri distanta.

Individul are insa o explicatie cel putin bizara despre disparitia prietenului sau: a povestit ca a plecat cu Nicu si cu o fata, dar la un moment dat i-a zis baiatului sa coboare din masina, pentru ca are treaba cu fata, iar cand l-a cautat, nu mai era.

Ingrijorati pentru ca nu mai stiu nimic de soarta lui Nicu, fratele si sora acestuia au inceput sa il caute, alaturi de politisti.

Pana acum, anchetatorii nu au nicio pista oficiala in acest caz putin spus incalcit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO