Un baietel de 2 ani si mama lui au murit intoxicati cu monoxid de carbon

Ultima actualizare: 10-10-2012 00:55
tevi, contoar

Printr-o tragedie de nedescris trece o familie din Targoviste. Un baietel de doi ani si mama lui au fost gasiti luni dimineata fara suflare in casa lor dintr-un cartier rezidential.

Anchetatorii spun ca au murit intoxicati cu monixid de carbon. Fratele mai mare al baiatului si tatal lor au scapat ca printr-o minune teferi.

Familia locuia intr-o vila tip duplex, pe care o impartea cu niste rude. Femeia, contabila la o societate de constructii din Targoviste, era cu copilul cel mic in dormitor, iar sotul ei si fiul de 10 ani erau intr-o camera alaturata.

La un moment dat, si-au dat seama ca ceva nu este in regula pentru ca ca femeia nu mai dadea niciun semn. S-au dus sa vada ce se intampla si au gasit-o inconstienta. Imediat au sunat la 112 si doua echipaje de la ambulanta au pornit intr-acolo. Medicii i-au resuscitat zeci de minute atat pe femeie cat si pe copil, dar in zadar.

De vine pentru drama acestei familii a fost centrala care incalzea locuinta, dar specialistii inca nu pot spune ce s-a intamplat cu ea de a emanat gazul mortal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO