Tulburator! La un pas de moarte, dupa ce a "pescuit" firele electrice


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 16:30
Data publicarii: Duminica 13 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Intamplarea s-a petrecut pe o balta din Dambovita. Un pescar de 41 de ani s-a electrocutat, dupa ce undita pe care o manuia neatent a agatat firele de inalta tensiune care treceau pe deasupra apei.

Omul s-a instalat inca din zori pe malul apei. Se ducea des acolo, pentru ca probabil ii placea locul, desi nu era cea mai fericita alegere din cauza stalpilor de inalta tensiune.

Martorii spun ca pescarul a aruncat la peste, dar carligul unditei s-a agatat direct in firele periculoase. Asta dupa ce barbatul se mai ferise de doua ori si scapase cu bine.

Si intamplarea este cu atat mai tulburatoare, cu cat tocmai el le povestise prietenilor ca a vazut cum un baiat a murit in acelasi loc, electrocutat dupa ce a prins cu undita firele de curent.

In acest caz medicii s-au miscat extrem de repede. Desi initial a fost internat la Targoviste, doctorii au considerat ca are mai multe sanse daca este transportat la spitalul Floreasca din Capitala.

Deocamdata este in coma profunda. Specialistii de la ambulanta au reusit sa-l traga din morti dupa ce l-au resuscitat minute bune. Numai aparatele insa il mai tin in viata in acest moment.

Pescuit abuziv in Marea Egee. Sute de specii marine, pe cale de disparitie
Testoasa aligator, monstrul pescuit din lac!
Accident sinistru! S-a dus la pescuit, dar a murit electrocutat
VIDEO PROTVPLUS.RO